Laddar Evenemang

Upptäck den spännande travveckan på Skara Konsthotell.

Vi har en rad underhållande evenemang planerade för att fira sommaren i stil. Så kom och förena din passion för travsport med en oförglömlig upplevelse hos oss!

Den 20 juli bjuder vi in dig att njuta av vår sommarbuffé. Smaka på läckra rätter med färska råvaror och sommarsmaker. Ta en paus från travet och njut av en härlig middag med familj och vänner. 279:- per person

Den 21 juli blir det en kväll fylld med fantastisk musikunderhållning av The Banders, ett uppåt-musikband som kommer att få dig att dansa och sjunga med till deras härliga låtar. Självklart kan du också njuta av vår läckra sommarbuffé för endast 279:- per person.

Fortsätt festligheterna den 22 juli med ännu mer underhållning. Peder Oscarsson kommer att sätta stämningen med sin musikaliska talang och skapa en magisk atmosfär för kvällen. Missa inte chansen att uppleva hans uppträdande och njut av vår sommarbuffé för endast 279:- per person.

Så varför inte göra travveckan ännu mer minnesvärd genom att avnjuta god mat, fantastisk musik och spännande travlopp hos oss på Skara Konsthotell

Boka genom att kontakta oss på 0511 31 00 00 eller skicka ett mail till info.konst@julahotell.se.