Laddar Evenemang

Upptäck den spännande travveckan på Skara Konsthotell!

Vi har en rad underhållande evenemang planerade för att fira sommaren i stil. Så kom och förena din passion för travsport med en oförglömlig upplevelse hos oss!

Den 17 juli– ”Beer & Burger” på hotellet. Njut av en kall öl och hotellets saftiga hamburgare. Erbjudet kan du njuta av för endast 275 kr/person. Gäller mellan 17-22. Självklart finns det även alkoholfria alternativ. Perfekt om du ska gå på utomhusbio på Vilanbadet som ligger nära hotellet, med start kl. 20!
 
Den 18 juli– Italiensk buffé i hotellets restaurang, serveras mellan 17-22 för 275 kr. Även denna dagen är det utomhusbio på Vilanbadet med start 21.
 
Den 20 juli– serveras vår sommarbuffé. Smaka på läckra rätter med färska råvaror och sommarsmaker. Ta en paus från travet och njut av en härlig middag med familj och vänner. 275 kr/person serveras mellan kl 17-22.
 
Den 21 juli– fantastisk musikunderhållning av The Benders, ett uppåt-musikband som kommer att få dig att dansa och sjunga med till deras härliga låtar. Självklart kan du också njuta av vår läckra italienska buffé för endast 275 kr/person. Finns att njuta av mellan 17-22.
 
Den 22 juli– Peder Oscarsson kommer att sätta stämningen med sin musikaliska talang och skapa en magisk atmosfär för kvällen. Missa inte chansen att uppleva hans uppträdande och njut av vår grillbuffé för endast 275 kr/person, serveras mellan 17-22.

Så varför inte göra travveckan ännu mer minnesvärd genom att avnjuta god mat, fantastisk musik och spännande travlopp hos oss på Skara Konsthotell

Boka genom att kontakta oss på 0511 31 00 00 eller skicka ett mail till info.konst@julahotell.se.

Festliga hälsningar från Skara Konsthotell!