Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

140 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

Vecka 17

Måndag

Sprödbakad kolja serveras med skarpsås, dillolja och kokt potatis
Kycklinggryta med kokos, grön curry och lime serveras med russinris

Tisdag

Cornflakesbakad spättaroulad serveras med sweetchili crème och dillpotatis
Stekt fläsk serveras med löksås, lingon och kokt potatis

Onsdag

Fiskgryta med saffran och fänkål samt kokt potatis
Dansk fläskbiff serveras med currysås och ris

Torsdag

Havets wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatispuré
Pasta arrabiata med bacon och basilikacrème

Fredag

Pestobakad kummel med vitvinssås och picklade grönsaker serveras med potatisstomp
Cordonbleu fylld med skinka och ost serveras med skysås och rostad potatis

Veckans Special

Krämig citronrisoni med parmesan och basilikaolja

_______________________

HELGLUNCH V.17

LÖRDAG & SÖNDAG

Kalkonbröst med ramslökssås, rotselleripuré serveras med rostad potatis

eller

Spröbakad kummel med rödbetstzatziki och gräslökspotatis

eller

Svamprisoni med stekt grön sparris och riven pecorino

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

110 kr