Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.

130 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
1-rätters 185kr 2-rätters 235kr
Inkl. kaffe & mjuk kaka

Dagens lunch v.33

Måndag

Isterband med dillstuvade potatis och picklade rödbetor

Vinpocherad kolja med saffransås och dillpotatis

Tisdag

Pepparstekt fläsk med löksås och kokt potatis

Ungsbakad kummel med spetskål, brynt smör och kapris

Onsdag

Pankopanerad kycklinglår med chilikräm och grönsaksbulgur

Fisk- och skaldjurslasagne med aioli

Torsdag

Helstekt fläskkarré med plommonsås och rotfruktskaka

Torsk med ägg-och persiljesås serveras med kokt potatis

Fredag

Cordonbleu med skysås och purjolökspotatis

Prästostbakad torsk med vitvinssås, ärtpure och smörpotatis

Veckans Special

Chili sin carne med ris och tortillachips

_______________________

HELGLUNCH V.32

Lördag

Förrätt
Råbiff med rökt svampmajonnäs, rostad lök och friterade kapris

Varmrätt

Helstekt Kalventrecote med vitlökssky, rostad palsternackspuré och rotfrukter

eller

Rimmat torsk med grönärtspurre och sidfläsk, serveras med dillpotatis

Söndag

Förrätt
Skagentoast smaksatt med pepparrot serveras med bakade cocktailtomater

Varmrätt

Kökets biff a la rydberg

eller

Varmrökt lax med romsås serveras med fänkålsallad och färskpotatis

_________

Alltid på helglunchen

Caesarsallad

Kyckling eller friterad filliostus, bacon,

dressing, roman, lök, tomat, krutonger & parmesan

195:-

Big Blank burgare

Burgare på nöt från Helmit i Lerdala, serveras på briochebröd, dressing, lagrad prästost, syltad lök och grönsaker. Serveras med pommes och tryffelmajonäs.

215:-

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

95 kr

Seniorlunch

Serveras mellan kl. 13.15–14:30

110 kr