Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

LUNCH V.6

Måndag

Chorizo med fransk potatissallad, senapspicklad kål och tryffelmajo

Bakad kummel med kokt potatis, parmesansås och krossade ärtor

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Bakad kummel med kokt potatis, parmesansås och krossade ärtor

Onsdag

Lasagne serveras med lök och fänkålssallad

Bakad kummel med kokt potatis, parmesansås och krossade ärtor

Torsdag

Teriyakikyckling med vitlöksris och krämiga grönsaker

Fiskgratäng med räkor, potatispuré och ärtsallad

Fredag

Helstekt fläskkarré med äpple och coleslaw, stekt potatis och äppelcidersås

Fiskgratäng med räkor, potatispuré och ärtsallad

Veckans vegetariska

Grönkålspaj med örtcrème

HELGLUNCH V.6

Lammfärsbiffar med rostad potatis, broccoli och rostad paprikasås med parmesan

Bakad lax med kokt potatis, skagenröra, brynt smör och citron

Vegetarisk:

Saltbakad rotselleri med gratinerad getost, brynt smör och friterad morot

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr