Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.

140 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

Dagens lunch v.39

Måndag

Stekt sej serveras med gubbröra och citronpotatis
Pannbiff serveras med gräddsås, lingon och pressgurka samt kokt potatis

Tisdag

Mandelbakad flundra serveras med ärtpuré, vitvinssås och potatisstomp
Stekt fläsk från Skövde serveras med löksås, lingon och potatis

Onsdag

Citronbakad sej med gräslöksås och grönsaksbulgur
Kökets kreolska gryta med fläskfilé och chorizo serveras med persiljeris

Torsdag

Bouillabaisse toppad med räkor och aioli samt potatis
Biff- och nudelwok med bambuskott, ostronsås och cashewnötter

Fredag

Vinpocherad spätta med räk-och dillsås samt potatispuré
Wienerschnitzel på fläsk serveras med anjoviskräm och rödvinssky samt röstipotatis

Veckans Special

Kökets cannelloni fylld med spenat och ricotta serveras med tomatsås och parmesan

_______________________

HELGLUNCH V.39

Räkfylld flundraroulad serveras med saffransås och bladspenat samt skinnpotatis

eller

Rödvinsbräserad oxkind serveras med jordärtskocks- och potatispuré samt sparris-broccoli

eller

Bakad blomkål med tahinisås och rostad mandel samt confiterade cocktailtomater

Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

Alltid på helglunchen

Caesarsallad

Gårdskyckling eller friterad grillost, gårdsbacon,
dressing, romansallad, lök, tomat, krutonger & hyvlad parmesan

175:-

Big Blank burgare

Burgare på nöt från Helmut i Lerdala, serveras på frasigt briochebröd, jalapenodressing, krispsallad, syltad rödlök, BBQ sås samt cheddarost och bacon. Serveras med pommes och chilidipp. (går att få vegansk samt vegetarisk)

229kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

110 kr

Seniorlunch

Serveras mellan kl. 13.00–14:00

120 kr