Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.
140 kr
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
Dagens lunch v.39
Måndag
Stekt sej serveras med gubbröra och citronpotatis
Pannbiff serveras med gräddsås, lingon och pressgurka samt kokt potatis
Tisdag
Mandelbakad flundra serveras med ärtpuré, vitvinssås och potatisstomp
Stekt fläsk från Skövde serveras med löksås, lingon och potatis
Onsdag
Citronbakad sej med gräslöksås och grönsaksbulgur
Kökets kreolska gryta med fläskfilé och chorizo serveras med persiljeris
Torsdag
Bouillabaisse toppad med räkor och aioli samt potatis
Biff- och nudelwok med bambuskott, ostronsås och cashewnötter
Fredag
Vinpocherad spätta med räk-och dillsås samt potatispuré
Wienerschnitzel på fläsk serveras med anjoviskräm och rödvinssky samt röstipotatis
Veckans Special
Kökets cannelloni fylld med spenat och ricotta serveras med tomatsås och parmesan
_______________________
HELGLUNCH V.39
Räkfylld flundraroulad serveras med saffransås och bladspenat samt skinnpotatis
eller
Rödvinsbräserad oxkind serveras med jordärtskocks- och potatispuré samt sparris-broccoli
eller
Bakad blomkål med tahinisås och rostad mandel samt confiterade cocktailtomater
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
Alltid på helglunchen
Caesarsallad
Gårdskyckling eller friterad grillost, gårdsbacon,
dressing, romansallad, lök, tomat, krutonger & hyvlad parmesan
175:-
Big Blank burgare
Burgare på nöt från Helmut i Lerdala, serveras på frasigt briochebröd, jalapenodressing, krispsallad, syltad rödlök, BBQ sås samt cheddarost och bacon. Serveras med pommes och chilidipp. (går att få vegansk samt vegetarisk)
229kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
110 kr
Seniorlunch
Serveras mellan kl. 13.00–14:00
120 kr