Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.

140 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

165 kr

Dagens lunch v.13

Måndag

Vinpocherad kummel med sotad purjolök och grönärtspuré samt skinnpotatis
Kreolsk gryta med chorizo serveras med ris

Tisdag

Fisk-och skaldjurslasagne med citronaioli
Stekt fläsk från Skövde serveras med löksås, lingon och kokt potatis

Onsdag

Västerbottensostbakad sej med vitvin- och gräslökssås serveras med kokt potatis
Lammfärsbiffar med fetaost samt rosmarinsky och timjanpotatis

Torsdag

Mandelbakad kummel serveras med citronsås och dillpotatis
Kökets pasta med kyckling, bacon och lök

Fredag

Havets wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatispuré
Wienerschnitzel på fläsk med rödvinssky och råstekta potatis

Veckans Special

Risoni med svampragu och parmesan samt örtolja


_______________________

HELGLUNCH V.12

Spröbakad kummel serveras med rödbetstzatziki och gräslökspotatis

eller

Pepparbakad biff serveras med tryffelsky, palsternackpuré och rostad potatis

eller

Sparrisrisotto med gremolata och pinjenötter samt parmesan
(Vegetarisk)

165 kr
Inklusive sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

Alltid på helglunchen

Caesarsallad

Gårdskyckling eller friterad grillost, gårdsbacon,
dressing, romansallad, lök, tomat, krutonger & hyvlad parmesan

175:-

Big Blank burgare

Burgare på nöt från Helmut i Lerdala, serveras på frasigt briochebröd, dressing, lagrad prästost, karamelliserad lök, krispsallad och silverlök. Serveras med pommes och tryffelmajonnäs

215:-

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

110 kr

Seniorlunch

Serveras mellan kl. 13.00–14:00

120 kr