Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.

135 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
1-rätters 185kr 2-rätters 235kr
Inkl. kaffe & mjuk kaka

Dagens lunch v.48

Måndag

Cornflakesbakad sej med sweet chilicrème och grönsaksris

Honungsglaserad fläskkarré med äpplechutney och rosmarinpotatis

Tisdag

Pocherad bleka med citronsås serveras med potatis-och spenatpuré

Pepparstekt fläsk från Grevbäck i Hjo med raggmunk och lingon

Onsdag

Flundraroulad fylld med räkor serveras med dillsås och kokt potatis

Kökets Sjömansbiff

Torsdag

Saffransbakad hoki med örtolja och potatispuré

Pestofylld kyckling med fetaostcème och rostad potatis

Fredag

Panerad sej med västkuströra samt citronpotatis

Örtbakad fläskfilé med kökets bearnaise samt klyftpotatis

Veckans Special

Spenatpannkaka med tomatsalsa och stekt citron

_______________________

HELGLUNCH V.47

Lördag

Förrätt

Tomatsoppa serveras med surdegskrutonger, basilikacrème samt örtolja

Huvudrätt

Halstrad torskrygg serveras med krämig saffransrisotto, stekta champinjoner samt ugnsbakad purjolök

eller

Helstekt fläskfilé serveras med rotselleripure, stekta champinjoner samt syrad höstlök

Söndag

Förrätt

Tomatsoppa serveras med surdegskrutonger, basilikacrème samt örtolja

Varmrätt

Ångad kummel serveras med smörad hummersås, blancherade sockerärtor samt kokt potatis

eller

Söndagsstek på vildsvin serveras med äppelcidersås, bakade morötter, gelé samt kokt potatis

_________

Alltid på helglunchen

Caesarsallad

Kyckling eller friterad filliostus, bacon,
dressing, roman, lök, tomat, krutonger & parmesan

195:-

Big Blank burgare

Burgare på nöt från Helmit i Lerdala, serveras på briochebröd, dressing, lagrad prästost, syltad lök och grönsaker. Serveras med pommes och tryffelmajonäs.

215:-

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

110 kr

Seniorlunch

Serveras mellan kl. 13.15–14:00

120 kr