Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 12.00 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

Vecka 30


Måndag

Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor

Tisdag

Kyckling fyllda smördegvårrullar serveras med sweet chili sås samt palsternackspuré

Onsdag

Ostfylld lövbiff med grönpepparsås och duchessepotatis

Torsdag

Fläskkotlett serveras rödvinssky, bearnaise och råstekt potatis

Fredag

Konsthotellets nötkebab på spett smaksatt med saffran och sumac

serveras med grillad pitabröd och tzatziki

Veckans fisk

Havets Wallenbergare med kall räksås och örtig potatisstomp

Veckans Special

Aubergineterrine fylld med blandade grönsaker och mozzarella serveras med kumminkryddade kikärtor samt gräslökscrème

_______________________

HELGLUNCH V.29

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Pocherad sejfilé med löjromsås och ostfyllda potatisplättar

Schnitzel serveras med stekt potatis och gräddsås, samt pressad gurka

Aubergineterrine fylld av blandade grönsaker och mozzarella serveras med kumminkryddade kikärtor samt gräslökscrème

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 120 kr
Lördag – söndag: 165 kr