Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.30
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.

120 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
1-rätters 175kr 2-rätters 225kr
Inkl. kaffe & mjuk kaka

Dagens lunch v.20

Måndag

Pankostekt kolja serveras med varm potatissallad, örtmajonnäs samt grillad citron Italiensk Köttfärslimpa serveras med varm tomatsås samt basilikarostad potatis

Tisdag

Skaldjurs jambalaya smaksatt med chorizo
Stekt fläsk på danskt-vis serveras med persiljesås samt kokt potatis

Onsdag

Fiskbiffar serveras med vitvinssås med matvetesallad
Wokad biff med bambuskott serveras med ris

Torsdag

Ångad torsk serveras med ägg-persiljesås samt kokt potatis
Kyckling currygryta serveras med ris

Fredag

Helstekt fläskfilè serveras med klyftpotatis, bearnaise samt bakad broccoli
Lax-skaldjurspasta toppad med parmigiano

Veckans Special

Ängamat soppa med härliga primörer

_______________________

HELGLUNCH V.19

Lördag

Förrätt
Sparrissoppa med ramslöksolja och krutonger

Varmrätt
Grillad flankstek med krossad ört potatis, rödvinssky och primörer

eller…

Pocherad torsk med potatispurè, brynt smör och primörer

Söndag

Förrätt
Sparrissoppa med ramslöksolja och krutonger

Varmrätt

Ungsbakad majskyckling med potatis och blomkålspurè, balsamicosky och primörer

eller…

Fänkålsbakad lax med kokt potatis och kall örtsås

_________

Alltid på helglunchen

Caesarsallad

Kyckling eller friterad filliostus, bacon,

dressing, roman, lök, tomat, krutonger & parmesan

175:-

Big Blank burgare

Burgare på nöt från Helmit i Lerdala, serveras på briochebröd, dressing, lagrad prästost, syltad lök och grönsaker. Serveras med pommes och tryffelmajonäs.

195:-

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

95 kr

Seniorlunch

Serveras mellan kl. 13.15–14:30

103 kr