Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, hembakat bröd, kaffe & kaka.
140 kr
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
165 kr
Dagens lunch v.13
Måndag
Vinpocherad kummel med sotad purjolök och grönärtspuré samt skinnpotatis
Kreolsk gryta med chorizo serveras med ris
Tisdag
Fisk-och skaldjurslasagne med citronaioli
Stekt fläsk från Skövde serveras med löksås, lingon och kokt potatis
Onsdag
Västerbottensostbakad sej med vitvin- och gräslökssås serveras med kokt potatis
Lammfärsbiffar med fetaost samt rosmarinsky och timjanpotatis
Torsdag
Mandelbakad kummel serveras med citronsås och dillpotatis
Kökets pasta med kyckling, bacon och lök
Fredag
Havets wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatispuré
Wienerschnitzel på fläsk med rödvinssky och råstekta potatis
Veckans Special
Risoni med svampragu och parmesan samt örtolja
_______________________
HELGLUNCH V.12
Spröbakad kummel serveras med rödbetstzatziki och gräslökspotatis
eller
Pepparbakad biff serveras med tryffelsky, palsternackpuré och rostad potatis
eller
Sparrisrisotto med gremolata och pinjenötter samt parmesan
(Vegetarisk)
165 kr
Inklusive sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
Alltid på helglunchen
Caesarsallad
Gårdskyckling eller friterad grillost, gårdsbacon,
dressing, romansallad, lök, tomat, krutonger & hyvlad parmesan
175:-
Big Blank burgare
Burgare på nöt från Helmut i Lerdala, serveras på frasigt briochebröd, dressing, lagrad prästost, karamelliserad lök, krispsallad och silverlök. Serveras med pommes och tryffelmajonnäs
215:-
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
110 kr
Seniorlunch
Serveras mellan kl. 13.00–14:00
120 kr