Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
LUNCH V.6
Måndag
Chorizo med fransk potatissallad, senapspicklad kål och tryffelmajo
Bakad kummel med kokt potatis, parmesansås och krossade ärtor
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Bakad kummel med kokt potatis, parmesansås och krossade ärtor
Onsdag
Lasagne serveras med lök och fänkålssallad
Bakad kummel med kokt potatis, parmesansås och krossade ärtor
Torsdag
Teriyakikyckling med vitlöksris och krämiga grönsaker
Fiskgratäng med räkor, potatispuré och ärtsallad
Fredag
Helstekt fläskkarré med äpple och coleslaw, stekt potatis och äppelcidersås
Fiskgratäng med räkor, potatispuré och ärtsallad
Veckans vegetariska
Grönkålspaj med örtcrème
HELGLUNCH V.6
Lammfärsbiffar med rostad potatis, broccoli och rostad paprikasås med parmesan
Bakad lax med kokt potatis, skagenröra, brynt smör och citron
Vegetarisk:
Saltbakad rotselleri med gratinerad getost, brynt smör och friterad morot
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr