Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 120 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

Vecka 21

Måndag

Parmesanpanerad kolja med dillkräm och krossad potatis
Nötköttsgryta med svamp, grädde och timjan serveras med kokt potatis

Tisdag

Krämig fiskgryta toppad med räk- och fänkålsallad serveras med kokt potatis
Pepparstekt fläsk serveras med löksås, kokt potatis och rårörda lingon

Onsdag

Bakad flundra serveras med brynt smör, kapris och rödbetor samt örtstomp
Kökets pannbiff med karamelliserad lök, timjansky och kokt potatis

Torsdag

Pepparrotsbakad spätta med vitvinssås och grönsaksbulgur
Krämig fläskgryta med honung och senap samt rostad potatis

Fredag

Fiskgratäng med saffran, dill och mandel serveras med potatispuré
Pepparbakad biff med ramslöksbearnaise, skysås och ugnsrostade potatis

Veckans Special

Kikärtsgryta med spenat, tomat och kokosmjölk serveras med ris och rostad lök

_______________________

HELGLUNCH V.20

LÖRDAG & SÖNDAG

Ugnsbakad spättafilé med gräslökshollandaise och picklade morötter samt kokt skinpotatis

Honungsglaserad fläsksida serveras med äppelsky, lökkompott samt rosmarinpotatis

Pasta arrabiata med burrata och ruccola

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 120 kr
Lördag – söndag: 165 kr