Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

140 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

Vecka 9

Måndag

Ångad flundra med musselsås, ärtor och potatispuré
Isterband med dillstuvad potatis och rostad rödbeta

Tisdag

Citronbakad kummel med vitvinssås samt spenat-och potatisstomp
Pepparstekt fläsk med löksås och kokt potatis samt lingon

Onsdag

Bouillabaisse med apelsinaioli och kokt potatis
Kökets Lasagne med basilikacrème och ruccola

Torsdag

Sej piccata med tomatsås och persiljeris
Mustig nötköttgryta med svamp och ädelost serveras med kokt potatis

Fredag

Cornflakesbakad flundra med sweet chili crème, gurksallad och potatis
Fläskfilé med husets bea, smörstekta haricots verts och råstekta potatis

Veckans Special

Krämig pasta med champinjoner, soltorkade tomater samt spenat och parmesan

_______________________

HELGLUNCH V.9

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Pocherad kummel med räksås, haricot verts och potatispuré

eller

Slottsstek med äpplecidersås, smörade morötter, rönnbergsgelé och kokt potatis

eller

Svamprisotto med tryffel, parmesan och grönkålschips

Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

110 kr