Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
140 kr
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
Vecka 17
Måndag
Sprödbakad kolja serveras med skarpsås, dillolja och kokt potatis
Kycklinggryta med kokos, grön curry och lime serveras med russinris
Tisdag
Cornflakesbakad spättaroulad serveras med sweetchili crème och dillpotatis
Stekt fläsk serveras med löksås, lingon och kokt potatis
Onsdag
Fiskgryta med saffran och fänkål samt kokt potatis
Dansk fläskbiff serveras med currysås och ris
Torsdag
Havets wallenbergare med skirat smör, gröna ärtor och potatispuré
Pasta arrabiata med bacon och basilikacrème
Fredag
Pestobakad kummel med vitvinssås och picklade grönsaker serveras med potatisstomp
Cordonbleu fylld med skinka och ost serveras med skysås och rostad potatis
Veckans Special
Krämig citronrisoni med parmesan och basilikaolja
_______________________
HELGLUNCH V.17
LÖRDAG & SÖNDAG
Kalkonbröst med ramslökssås, rotselleripuré serveras med rostad potatis
eller
Spröbakad kummel med rödbetstzatziki och gräslökspotatis
eller
Svamprisoni med stekt grön sparris och riven pecorino
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
110 kr