Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 12.00 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
Vecka 30
Måndag
Isterband med dillstuvad potatis och rödbetor
Tisdag
Kyckling fyllda smördegvårrullar serveras med sweet chili sås samt palsternackspuré
Onsdag
Ostfylld lövbiff med grönpepparsås och duchessepotatis
Torsdag
Fläskkotlett serveras rödvinssky, bearnaise och råstekt potatis
Fredag
Konsthotellets nötkebab på spett smaksatt med saffran och sumac
serveras med grillad pitabröd och tzatziki
Veckans fisk
Havets Wallenbergare med kall räksås och örtig potatisstomp
Veckans Special
Aubergineterrine fylld med blandade grönsaker och mozzarella serveras med kumminkryddade kikärtor samt gräslökscrème
_______________________
HELGLUNCH V.29
LÖRDAG OCH SÖNDAG
Pocherad sejfilé med löjromsås och ostfyllda potatisplättar
Schnitzel serveras med stekt potatis och gräddsås, samt pressad gurka
Aubergineterrine fylld av blandade grönsaker och mozzarella serveras med kumminkryddade kikärtor samt gräslökscrème
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 120 kr
Lördag – söndag: 165 kr