Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
Vecka 38
Måndag
Kalvfärslimpa med gräddsås, potatis, pressgurka, och lingon
Rimmad torsk med skirat smör, ägg, bacon, samt kokt potatis
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller Raggmunk och rårörda lingon
Rimmad torsk med skirat smör, ägg, bacon, samt kokt potatis
Onsdag
Rödvinsbräserad högrev med rostade rotsaker och sotat sidfläsk
Rimmad torsk med skirat smör, ägg, bacon, samt kokt potatis
Torsdag
Honungs- och pepparstekt fläskkarré med pepparsås och rostad potatis
Kolja med vitvinssås, sparris, och kokt potatis
Fredag
Vitlöksmarinerad kyckling med potatisgratäng och rödvinssås
Kolja med vitvinssås, sparris, och kokt potatis
Veckans Special
Canneloni med ricotta och tomat. Serveras med tomatsås.
_______________________
HELGLUNCH V.38
LÖRDAG OCH SÖNDAG
Örtig kalvfärsbiff serveras med potatisgratäng, skysås och Grana Padano
Brödstekt torsk med räkröra serveras med kokt potatis
Kikärtsbiffar med chilidipp och quinoa
(Vegetarisk)
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 120 kr
Lördag – söndag: 165 kr