Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

Vecka 38


Måndag

Kalvfärslimpa med gräddsås, potatis, pressgurka, och lingon

Rimmad torsk med skirat smör, ägg, bacon, samt kokt potatis

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis och löksås eller Raggmunk och rårörda lingon

Rimmad torsk med skirat smör, ägg, bacon, samt kokt potatis

Onsdag

Rödvinsbräserad högrev med rostade rotsaker och sotat sidfläsk

Rimmad torsk med skirat smör, ägg, bacon, samt kokt potatis

Torsdag

Honungs- och pepparstekt fläskkarré med pepparsås och rostad potatis

Kolja med vitvinssås, sparris, och kokt potatis

Fredag

Vitlöksmarinerad kyckling med potatisgratäng och rödvinssås

Kolja med vitvinssås, sparris, och kokt potatis

Veckans Special

Canneloni med ricotta och tomat. Serveras med tomatsås.

_______________________

HELGLUNCH V.38

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Örtig kalvfärsbiff serveras med potatisgratäng, skysås och Grana Padano

Brödstekt torsk med räkröra serveras med kokt potatis

Kikärtsbiffar med chilidipp och quinoa
(Vegetarisk)

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 120 kr
Lördag – söndag: 165 kr