Karriär

Vill du jobba hos oss?

Skara Konsthotell är ett dotterbolag till Jula Holding AB och i hotellkedjan ingår hotellen Skara Stadshotell i Skara och Jula Hotell Gyllene Uttern Gränna. Vi är just nu inne i en spännande expansiv fas där vi är redo att ta nästa steg i hotellens utveckling. Vill du vara med på vår resa?

Skara Konsthotell är i en spännande expansionsfas och som en del i Jula koncernen, där vi drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi söker dig som vill vara med på vår resa. På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är.

Om hotellen Skara Konsthotell
Skara Konsthotell är en växande hotellkedja med blicken riktad på framtiden. I dagsläget består Jula Hotell utav Jula Hotell Gyllene Uttern (Gränna), Skara Konsthotell (Skara), Skara Stadshotell (Skara) samt Jula Stadscamping (Skara). De tre sistnämnda söker vi nu en Hotellchef till. Läs mer om tjänsterna och ansök nedan!

Lediga tjänster

Nu finns möjligheten att bli en del av vårt team och leda arbetet för att alltid ge våra gäster en upplevelse utöver det vanliga! Du hittar alla lediga tjänster här. Om vi inte har någon tjänst som passar just dig, skicka gärna en spontantansökan här.