Gym och relax

Ta hand om dig under din vistelse

Har du svårt att sitta still eller är det kanske precis det du vill? Vi erbjuder många alternativ för dig som vill aktivera dig, men minst lika många för dig som vill koppla av.

Utegym

Precis utanför hotellet med äventyrsgolfen som granne ligger vårt utomhusgym i mindre format. Här kan du träna och samtidigt njuta av att befinna dig utomhus.

Koppla av i vår bastu

Ta en välförtjänt paus i vår lilla relaxavdelning. En avkopplande stund i bastun gör gott för både kropp och knopp.

Träningslokalen

Vår lilla och enkla gymavdelning passar dig som vill stöka av ett svettigt träningspass på bekvämt avstånd från rummet. Här finns crosstrainer, träningscykel, löpband, hantlar, gummiband och pilatesbollar. Är du i stället ute efter någonting extra i träningsväg så kan vi tipsa om flera alternativ som finns i närområdet.

Vilans fritidsområde

Vilans badhus ligger på tre minuters promenadavstånd från hotellet och erbjuder ett större utbud när det kommer till bad, relax och gym. Du som bor hos oss kan nyttja faciliteterna för 50 kr/vuxen, 30 kr/barn och tillfälle. Vilan erbjuder även anläggningar för handboll, fotboll, hockey, konståkning, innebandy, friidrott, simning och tennis – massor av möjligheter för den aktiva helt enkelt! Biljett köper du hos oss i hotellreceptionen.

STC

På 12 minuters promenadavstånd ligger även STC, där kan du som gäst hos oss både träna och koppla av för 60 kr per person och tillfälle. På den 1 900 kvm stora anläggningen finns det mesta att önska för dig som vill ha en varierad träningsupplevelse. Styrketräning, konditionsträning, personlig träning och gruppträning – välj det som passar dig bäst. Passa på att koppla av i bastun och loungen efter ditt träningspass.