Upplev mer

Förhöj din vistelse med ett paketerbjudande

Aktuella paket på Skara Konsthotell

Kombinera ditt besök med en härlig upplevelse i Skara. Nedan hittar du våra aktuella paket med pulshöjande, äventyrliga och mysiga aktiviteter.

VÅRA ERBJUDANDEN
FAMILJEPAKET

Badpaketet

Checka in i ett av våra mysiga dubbelrum och lämna vardagsstyret hemma. Kombinera en mysig övernattning hos oss med en avslappnande eller aktiv vistelse hos vår granne Vilanbadet. Åk ruschkana och simma eller varva ned bubbla i deras varma bubbelbad, för att sedan återvända till hotellet och njut av en god 2-rätters middag i vår restaurang. Vakna utvilade och njut av vår goda frukostbuffé innan ni checkar ut.

I paketet ingår
Entrébiljetter till Vilanbadet
En 2-rättersbuffé
FrukostbufféFri parkering och wifi

Pris från: 2180 kr/familj

RING OSS FÖR ATT BOKA ☎︎
Aktivitetspaket

Golfpaket

Övernattning för 2 personer i dubbelrum
Greenfee till Lundsbrunn GK
2 rätters middag
Frukostbuffé

2850 kr/dubbelrum

Ring oss för att boka ☎︎
AKTIVITETSSPAKET

Padelpaket

1 timme padel | 2 rätters middag
Del i dubbelrum inkl. frukost

2390 kr för 2 personer

Ring oss för att boka ☎︎
AKTIVITETSSPAKET

VANDRINGSPAKET

2-rätters middag
frukostbuffé
logi i dubbelrum

Vårt pris:
1200 kr/person del i dubbelrum

Ring oss för att boka ☎︎

Må bra hos oss

Du vet väl att vi erbjuder aktiviteter och service för att du ska ha det extra bra när du bor hos oss? Unna dig en behandling eller aktivitet för ditt välbefinnande. Fråga oss eller kika in på våra aktiviteter för inspiration!

Guldkant

Vi skapar aktiviteter som du inte hittar på andra hotell. Kolla in både roliga och praktiska möjligheter som sätter guldkant på din vistelse.

Läs mer →

Se och göra

Det finns en mängd sevärdheter och aktiviteter att uppleva i Skara och dess vackra landskap. Fråga oss gärna om tips eller klicka dig in på Se och göra för att läsa mer.

Läs mer →

Restaurang

Njut av säsongens primörer bland några av Sveriges mest berömda konstnärer i vår konst- och matsal. Här serverar vi frukost, lunch och à la carte. Besök vår restaurangsida eller välkommen att boka bord direkt.

Boka bord
Restaurang