Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
Vecka 47
Måndag
Kökets lasagne med tomat- och fetaostsallad
Smörstekt kummel med potatis, rödbetor, kapris, och brynt smör
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, och rårörda lingon
Smörstekt kummel med potatis, rödbetor, kapris, och brynt smör
Onsdag
Citrongräsbräserad högrev med stjärnanis, söt basilika, groddar, och ris
Smörstekt kummel med potatis, rödbetor, kapris, och brynt smör
Torsdag
Kycklingtagine med inlagd citron och oliver, serveras med couscous
Panerad flundra med västkuströra, sotad citron och dillslungad potatis
Fredag
Ingefärsstekt fläskkarré med teriyakisås, furikake, wakamegurka,
serveras med rostade rotfrukter
Panerad flundra med västkuströra, sotad citron och dillslungad potatis
Veckans Special
Ciderkokt Gotlandslins med körvelkräm, bakade morötter, och rostad potatis
_______________________
HELGLUNCH V.46
LÖRDAG OCH SÖNDAG
Örtbakad kalkonfilé serveras med rotselleripure och kantarellsås
Torsk med sotad citron, kokt potatis, vitvinssås och friterad grönkål
Vegetarisk
Smördegspirog fylld med kål och lök serveras med tryffelmajo och picklad lök
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr