Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

149 kr

(Take Away – 129 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

LUNCH V.25

Måndag

Biff à la Lindström med rostad potatis, rödvinssky, ärtor och saltgurka

Mandelbakad sej med kokt potatis, vitvinssås och haricots verts

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon

Mandelbakad sej med kokt potatis, vitvinssås och haricotsverts

Onsdag

Kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor

Smörbakad kummelfilé med kokt potatis, stekt fänkål och dillsås

Torsdag

Bakad kyckling smaksatt med vitlök och citron serveras med rostade rotfrukter, timjansky och rödbetskräm

Pocherad torsk med kokt potatis, brynt smör med kapris och sparris

Fredag

Midsommarafton- stängt

Veckans vegetariska

Bakad spetskål med prästost, hasselnötter, örtig quinoa och sandefjordssås

HELGLUNCH V.25

Slottsstek med kokt potatis, gräddsås, blomkål och gelé

Stekt sej med kokt potatis, vitvinssås, räkor och haricots verts

Vegetarisk

Linscurry med kokosmjölk, serveras med ris

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr