Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 12.00 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
149 kr
(Take Away – 129 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
179 kr
(Take Away – 169 kr)
LUNCH V.28
Måndag
Baconlindad köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon
Curryfisk i krämig sås och ris
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Curryfisk i krämig sås och ris
Onsdag
Stekt kycklingfilé med couscous, timjansky och vitlöksrostade tomater
Curryfisk i krämig sås och ris
Torsdag
Citrongräs bräserat högrev med stjärnanis med ris
Curryfisk i krämig sås och ris
Fredag
Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, ärtor och rårörda lingon
Curryfisk i krämig sås och ris
Veckans vegetariska
Friterad pannoumi med couscous, picklad lök och tryffelmajonäs
HELGLUNCH V.28
Nattbakad oxkind serveras med potaispuré och rödvinssky
Smörstekt torsk serveras med kokt potatis, hummersås, smörkokta musslor och palsternacka
Vegetarisk
Gnocchi i krämig tryffelsås
179kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr