Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

Vecka 47


Måndag

Kökets lasagne med tomat- och fetaostsallad

Smörstekt kummel med potatis, rödbetor, kapris, och brynt smör

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, och rårörda lingon

Smörstekt kummel med potatis, rödbetor, kapris, och brynt smör

Onsdag

Citrongräsbräserad högrev med stjärnanis, söt basilika, groddar, och ris

Smörstekt kummel med potatis, rödbetor, kapris, och brynt smör

Torsdag

Kycklingtagine med inlagd citron och oliver, serveras med couscous

Panerad flundra med västkuströra, sotad citron och dillslungad potatis

Fredag

Ingefärsstekt fläskkarré med teriyakisås, furikake, wakamegurka,
serveras med rostade rotfrukter

Panerad flundra med västkuströra, sotad citron och dillslungad potatis

Veckans Special

Ciderkokt Gotlandslins med körvelkräm, bakade morötter, och rostad potatis

_______________________

HELGLUNCH V.46

LÖRDAG OCH SÖNDAG

Örtbakad kalkonfilé serveras med rotselleripure och kantarellsås

Torsk med sotad citron, kokt potatis, vitvinssås och friterad grönkål

Vegetarisk

Smördegspirog fylld med kål och lök serveras med tryffelmajo och picklad lök

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr