Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
LUNCH V.4
Måndag
Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon
Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och citron
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och citron
Onsdag
Flygande Jakob serveras med ris
Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och citron
Torsdag
Kalv i dillkött med kokt potatis och rostade rotfrukter
Makrill i ugn med citron och örter serveras med potatisstomp och citronsås
Fredag
Ugnsstekt fransyska med pressad potatis och grönpepparsås
Makrill i ugn med citron och örter serveras med potatisstomp och citronsås
Veckans vegetariska
Grekisk pasta med fetaost, gurka, oliver och tomat
HELGLUNCH V.4
Rostbiff med bakade tomater, rostade rotfrukter och bearnaisesås
Stekt fjällröding med skagenröra och kokt potatis
Vegetarisk
Friterad pannoumi med tzatziki och rostad potatis
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr