Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

LUNCH V.8

Måndag

Pannbiff med stekt lök, gräddsås och kokt potatis

Italiensk fiskgryta med citron, oliver och örter

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Italiensk fiskgryta med citron, oliver och örter

Onsdag

Pyttipanna med stekt ägg, inlagda rödbetor och salt gurka

Italiensk fiskgryta med citron, oliver och örter

Torsdag

Wokad kyckling och grönsaker med sataysås och ris

Pankopanerade fiskkroketter med citrusaioli, krämig fänkålsallas och sesampotatis

Fredag

Äppelspäckadkarré med gräddskysås, äppelmos, rostade rotfrukter och potatis

Pankopanerade fiskkroketter med citrusaioli, krämig fänkålsallas och sesampotatis

Veckans vegetariska

Zucchinikaka med svamp och fetaost

HELGLUNCH V.8

Majskycklingfilé serveras med dragonpotatispuré, skysås samt citronolja

Bakad flundrafilé med Sandefjord sås och betor samt friterad potatis

Vegetarisk

Tortellini med spenat och ricotta och quinoa i tomatsås samt ört-och bönsallad

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr