Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

Vecka 51


Måndag

Kålpudding med kokt potatis, gräddsås, och rårörda lingon

Pocherad sej med kokt potatis, ljummen rödkål, och vitvinssås smaksatt med kryddpeppar

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, och rårörda lingon

Pocherad sej med kokt potatis, ljummen rödkål, och vitvinssås smaksatt med kryddpeppar

Onsdag

Kalv i dillsås med rostad potatis

Pocherad sej med kokt potatis, ljummen rödkål, och vitvinssås smaksatt med kryddpeppar

Torsdag

Stekt kycklingbröst med örtbakad potatis och kålsallad med apelsinvinägrett, valnötter, och ädelost

Havets wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och citron

Fredag

Bakad kotlettrad med julmustglaze, äppelmos, ris, och gräddås

Havets wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och citron

Veckans Special

Grönkålspaj med valnötter

_______________________

HELGLUNCH V.51

LÖRDAG

Lammfärsbiffar med timjanbakad potatis, rosmarinsky, rotfrukter och fetaost

Stekt torsk med kokt potatis, ärtor och saffranssås

Smördegspiroger fyllda med svamp och ost, serveras med örtcrème och ljummen couscoussallad
(Vegetarisk)

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr