Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

LUNCH V.4

Måndag

Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon

Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och citron

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och citron

Onsdag

Flygande Jakob serveras med ris

Havets wallenbergare med potatispuré, skirat smör, ärtor och citron

Torsdag

Kalv i dillkött med kokt potatis och rostade rotfrukter

Makrill i ugn med citron och örter serveras med potatisstomp och citronsås

Fredag

Ugnsstekt fransyska med pressad potatis och grönpepparsås

Makrill i ugn med citron och örter serveras med potatisstomp och citronsås

Veckans vegetariska

Grekisk pasta med fetaost, gurka, oliver och tomat

HELGLUNCH V.4

Rostbiff med bakade tomater, rostade rotfrukter och bearnaisesås

Stekt fjällröding med skagenröra och kokt potatis

Vegetarisk

Friterad pannoumi med tzatziki och rostad potatis

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr