Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 12.00 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

149 kr

(Take Away – 129 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

179 kr

(Take Away – 169 kr)

LUNCH V.28

Måndag

Baconlindad köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås och rårörda lingon

Curryfisk i krämig sås och ris

Tisdag

Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Curryfisk i krämig sås och ris

Onsdag

Stekt kycklingfilé med couscous, timjansky och vitlöksrostade tomater

Curryfisk i krämig sås och ris

Torsdag

Citrongräs bräserat högrev med stjärnanis med ris

Curryfisk i krämig sås och ris

Fredag

Wallenbergare med potatispuré, brynt smör, ärtor och rårörda lingon

Curryfisk i krämig sås och ris

Veckans vegetariska

Friterad pannoumi med couscous, picklad lök och tryffelmajonäs

HELGLUNCH V.28

Nattbakad oxkind serveras med potaispuré och rödvinssky

Smörstekt torsk serveras med kokt potatis, hummersås, smörkokta musslor och palsternacka

Vegetarisk

Gnocchi i krämig tryffelsås

179kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr