Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
LUNCH V.8
Måndag
Pannbiff med stekt lök, gräddsås och kokt potatis
Italiensk fiskgryta med citron, oliver och örter
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Italiensk fiskgryta med citron, oliver och örter
Onsdag
Pyttipanna med stekt ägg, inlagda rödbetor och salt gurka
Italiensk fiskgryta med citron, oliver och örter
Torsdag
Wokad kyckling och grönsaker med sataysås och ris
Pankopanerade fiskkroketter med citrusaioli, krämig fänkålsallas och sesampotatis
Fredag
Äppelspäckadkarré med gräddskysås, äppelmos, rostade rotfrukter och potatis
Pankopanerade fiskkroketter med citrusaioli, krämig fänkålsallas och sesampotatis
Veckans vegetariska
Zucchinikaka med svamp och fetaost
HELGLUNCH V.8
Majskycklingfilé serveras med dragonpotatispuré, skysås samt citronolja
Bakad flundrafilé med Sandefjord sås och betor samt friterad potatis
Vegetarisk
Tortellini med spenat och ricotta och quinoa i tomatsås samt ört-och bönsallad
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr