Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
149 kr
(Take Away – 129 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
LUNCH V.25
Måndag
Biff à la Lindström med rostad potatis, rödvinssky, ärtor och saltgurka
Mandelbakad sej med kokt potatis, vitvinssås och haricots verts
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk och rårörda lingon
Mandelbakad sej med kokt potatis, vitvinssås och haricotsverts
Onsdag
Kalops med kokt potatis och inlagda rödbetor
Smörbakad kummelfilé med kokt potatis, stekt fänkål och dillsås
Torsdag
Bakad kyckling smaksatt med vitlök och citron serveras med rostade rotfrukter, timjansky och rödbetskräm
Pocherad torsk med kokt potatis, brynt smör med kapris och sparris
Fredag
Midsommarafton- stängt
Veckans vegetariska
Bakad spetskål med prästost, hasselnötter, örtig quinoa och sandefjordssås
HELGLUNCH V.25
Slottsstek med kokt potatis, gräddsås, blomkål och gelé
Stekt sej med kokt potatis, vitvinssås, räkor och haricots verts
Vegetarisk
Linscurry med kokosmjölk, serveras med ris
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr