Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
Vecka 51
Måndag
Kålpudding med kokt potatis, gräddsås, och rårörda lingon
Pocherad sej med kokt potatis, ljummen rödkål, och vitvinssås smaksatt med kryddpeppar
Tisdag
Stekt fläsk med kokt potatis, löksås, och rårörda lingon
Pocherad sej med kokt potatis, ljummen rödkål, och vitvinssås smaksatt med kryddpeppar
Onsdag
Kalv i dillsås med rostad potatis
Pocherad sej med kokt potatis, ljummen rödkål, och vitvinssås smaksatt med kryddpeppar
Torsdag
Stekt kycklingbröst med örtbakad potatis och kålsallad med apelsinvinägrett, valnötter, och ädelost
Havets wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och citron
Fredag
Bakad kotlettrad med julmustglaze, äppelmos, ris, och gräddås
Havets wallenbergare med potatispuré, ärtor, brynt smör och citron
Veckans Special
Grönkålspaj med valnötter
_______________________
HELGLUNCH V.51
LÖRDAG
Lammfärsbiffar med timjanbakad potatis, rosmarinsky, rotfrukter och fetaost
Stekt torsk med kokt potatis, ärtor och saffranssås
Smördegspiroger fyllda med svamp och ost, serveras med örtcrème och ljummen couscoussallad
(Vegetarisk)
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr