Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
149 kr
(Take Away – 129 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
179 kr
(Take Away – 169 kr)
LUNCH V.37
Måndag
Isterband med dillstuvad potatis, stekt vitkål och grov senap
Fiskkrokett med sesamrostad potatis, krämig fänkålssallad och citrusaioli
Tisdag
Stekt fläsk med raggmunk rårörda lingon
Fiskkrokett med sesamrostad potatis, krämig fänkålssallad och citrusaioli
Onsdag
Kalops med kokt potatis och inlagda betor
Fiskkrokett med sesamrostad potatis, krämig fänkålssallad och citrusaioli
Torsdag
Fransk kycklinggryta serveras med ris
Mandelbakad torsk med kokt potatis, vitvinssås och ärtor
Fredag
Ingefärsstekt fläskkarre med rostad potatis och wakamegurka och teriyakisås
Mandelbakad torsk med kokt potatis, vitvinssås och ärtor
Veckans vegetariska
Tortellini med tomatsås och riven parmesan
HELGLUNCH V.37
Fläskfilé med hasselbackspotatis, bearnaisesås och broccoli
Bakad kummelfilé med kokt potatis, sandefjordsås och haricots verts
Vegetarisk
Linscurry med kokosmjölk serveras med ris
179kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår reception på hotellet.
Måndag – fredag: 129 kr
Lördag – söndag: 169 kr