LUNCH V.51
Måndag
Köttfärslimpa med kokt potatis, gräddsås, rårörda lingon och pressgurka
Ugnsbakad torskfilé med örtcrème, kokt potatis och smörslungad broccoli
Tisdag
Ugnsbakad kyckling med citron och timjan, rostad potatis och vitlökssky
Ugnsbakad torskfilé med örtcrème, kokt potatis och smörslungad broccoli
Onsdag
Högrevsgryta med rotselleri, potatismos och saltgurka
Ugnsbakad torskfilé med örtcrème, kokt potatis och smörslungad broccoli
Torsdag
Viltfärsbullar i kantarellsås med potatisgratäng
Pankopanerad kummel med citronmajonnäs, rostad potatis och picklad gurka
Fredag
Konsthotellets schnitzel med kokt potatis, ärtor, citron och bearnaisesås
Pankopanerad kummel med citronmajonnäs, rostad potatis och picklad gurka
Veckans vegetariska
Morot&kikärtsbiffar med quinoa, tzatziki och picklad lök
HELGLUNCH V.51
Lördag & Söndag 12-15
Långbakad fläskytterfilé med rostad potatis, rödvinssky och smörstekt svamp
Stekt rödspätta med brynt smör, kokt potatis och räkor
Vegetarisk
Grönsakslasagne med spenat, ricotta och tomatsås
179kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår reception på hotellet.
Måndag – fredag: 129 kr
Lördag – söndag: 169 kr
