Välkommen till oss!

Ät, sov, njut

Skara Konsthotell är strategiskt beläget vid E20 och är en fullskalig hotell- och konferensverksamhet med 290 bäddar och plats för 300 matgäster. I vår restaurang eller uteservering kan ni avnjuta en läcker middag eller varför inte prova vår unika Zornmeny. Vi har gratis parkering och laddstolpar i direkt anslutning till hotellet, samt gratis Wi-Fi till alla gäster. Vill du ta lite extra hand om dig själv under din vistelse kan du utnyttja vårt gym och bastu eller varför inte ta en drink i vår skybar med en fantastisk utsikt över Skara. I vår egna unika konsthall samt i vår matsal kan ni njuta av vacker äkta konst av Anders Zorn, Carl Larsson, Bruno Liljefors, Bengt Lindström, Peter Dahl & Jenny Nyström.

Några ord från vår Hotellchef Ulrika Kjellman

Jag vill hälsa Dig välkommen till Skara Konsthotell – hotellet som alltid ser till gästens bästa med service och kvalitet av högsta klass. Vi välkomnar affärsresenärer, sportutövare, konferensgäster, konstintresserade, vännerna på trip och alla andra! Min ambition är att förvalta detta fina hotell och utveckla det i bästa Jula-anda med tydlig konstinriktning. Jag vill också skapa förutsättningar för att alla medarbetare ska utvecklas och tillsammans se till att du som gäst får det allra bästa gästbemötandet. De bästa egenskaperna vi besitter är vår underbara personal som med samarbetsvilja, ambitioner och gästnöjdhet som ledord gör oss unika – precis som hotellet. Sätt guldkant på tillvaron – kom till oss !

Hitta hit

Välkommen till Skara Konsthotell – Vi ligger smidigt beläget i hjärtat av Skara. Du hittar oss bredvid E20 och bara ett stenkast från kollektivtrafiken i centrum.

Vår historia

Visionen om en plats där konst och människor möts förverkligades år 2007 när grundaren Lars Göran Blank öppnade konsthotellet. Drömmen att få dela sin passion och privata samling av originalverk lever vidare.

Just nu på Skara Konsthotell

Vi har alltid spännande och roliga aktiviteter på schemat! Här kan du läsa mer om vad som händer på hotellet.

Mors dag

26 maj | 12:00 - 15:00

Fira dagen med nära och kära med vår fantastiska meny

JULA HOTELLFAMILJ

Upptäck våra andra hotell och boenden

Boka in en weekend på anrika Gyllene Uttern eller besök Skaras moderna stadscamping. Här nedan kan du läsa mer om våra andra boenden i Julafamiljen.