Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

Vecka 19

Måndag

Fröbakad kummel med persiljekräm och blomkålsmos

Schnitzel med persiljesmör samt skysås och rostad potatis

Tisdag

Pocherad sej med ägg-och persiljesås samt kokt potatis

Pepparstekt fläsk serveras med löksås, lingon och kokt potatis

Onsdag

Tacobakad sej med vitlökskräm, tomatsalsa samt ris

Stekt kyckling med rostad paprikagräddsås och ugnsbakade rotfrukter

Torsdag

HELGLUNCH

Stekt havsöring serveras med skagenröra smaksatt med pepparrot, picklad fänkål och dillpotatis

Vår Biff Rydberg med senapskräm och bakad äggula

Rödbetsrisotto serveras med rostade pinjenötter och riven pecorino

Fredag

Panerad kummel med ramslökskräm samt picklad rödlök och potatismos

Baconlindad köttfärslimpa med timjangräddsås och krossad potatis

Veckans Special

Vegetarisk currygryta serveras med nudlar

_______________________

HELGLUNCH V.18

LÖRDAG & SÖNDAG

Ångad kummel serveras med vit sparris och brynt smörhollandaise samt gräslöksolja och kokt delikatesspotatis

eller

Ört- och vitlöksbakad fläskfilé med ramslöksbearnaise, bakade tomater och hasselbackspotatis

eller

Spenatpannkakor med fetaostsallad och grillad citron

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.

120 kr