Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
(Take Away – 125 kr)
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
(Take Away – 165 kr)
LUNCH V.22
Måndag
Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor
Havets wallenbergare, potatispuré, brynt smör och ärtor
Tisdag
Stekt fläsk men kokt potatis, löksås och rårörda lingon
Havets wallenbergare, potatispuré, brynt smör och ärtor
Onsdag
Kycklinggryta smaksatt med dragon och dijonsenap serveras med ris
Havets wallenbergare, potatispuré, brynt smör och ärtor
Torsdag helglunch Kristi Himmelsfärdsdag 175:-
Lammfärsbiffar med rostad potatis, broccoli och rostad paprika sås
Vitvins pocherad kummelfilé med kokt potatis krossade ärtor och dill
Fredag
Pulled pork med rostad potatis, krämig tryffelmajs och picklad lök
Vitvins pocherad kummelfilé med kokt potatis krossade ärtor och dill
Veckans vegetariska
Veckans vegetariska
Tortellini med ricotta och spenat, serveras med tomat sås och parmesan
HELGLUNCH V.22
Helstekt kotlettrad med örtrostad potatis, svampsås och blomkål
Smörstekt Torsk med kokt potatis, musselsås och grön sparris
Vegetarisk
Tryffelrisotto med riven parmesan
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr