Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

149 kr

(Take Away – 129 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

179 kr

(Take Away – 169 kr)

LUNCH V.37

Måndag

Isterband med dillstuvad potatis, stekt vitkål och grov senap

Fiskkrokett med sesamrostad potatis, krämig fänkålssallad och citrusaioli

Tisdag

Stekt fläsk med raggmunk rårörda lingon

Fiskkrokett med sesamrostad potatis, krämig fänkålssallad och citrusaioli

Onsdag

Kalops med kokt potatis och inlagda betor

Fiskkrokett med sesamrostad potatis, krämig fänkålssallad och citrusaioli

Torsdag

Fransk kycklinggryta serveras med ris

Mandelbakad torsk med kokt potatis, vitvinssås och ärtor

Fredag

Ingefärsstekt fläskkarre med rostad potatis och wakamegurka och teriyakisås

Mandelbakad torsk med kokt potatis, vitvinssås och ärtor

Veckans vegetariska

Tortellini med tomatsås och riven parmesan

HELGLUNCH V.37

Fläskfilé med hasselbackspotatis, bearnaisesås och broccoli

Bakad kummelfilé med kokt potatis, sandefjordsås och haricots verts

Vegetarisk

Linscurry med kokosmjölk serveras med ris
179kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår reception på hotellet.
Måndag – fredag: 129 kr
Lördag – söndag: 169 kr