Dagens lunchmeny

Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.

145 kr

(Take Away – 125 kr)

Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka

175 kr

(Take Away – 165 kr)

LUNCH V.22

Måndag

Isterband med dillstuvad potatis, senap och rödbetor

Havets wallenbergare, potatispuré, brynt smör och ärtor

Tisdag

Stekt fläsk men kokt potatis, löksås och rårörda lingon

Havets wallenbergare, potatispuré, brynt smör och ärtor

Onsdag

Kycklinggryta smaksatt med dragon och dijonsenap serveras med ris

Havets wallenbergare, potatispuré, brynt smör och ärtor

Torsdag helglunch Kristi Himmelsfärdsdag  175:-

Lammfärsbiffar med rostad potatis, broccoli och rostad paprika sås

Vitvins pocherad kummelfilé med kokt potatis krossade ärtor och dill

Fredag

Pulled pork med rostad potatis, krämig tryffelmajs och picklad lök

Vitvins pocherad kummelfilé med kokt potatis krossade ärtor och dill

Veckans vegetariska

Veckans vegetariska

Tortellini med ricotta och spenat, serveras med tomat sås och parmesan

HELGLUNCH V.22

Helstekt kotlettrad med örtrostad potatis, svampsås och blomkål

Smörstekt Torsk med kokt potatis, musselsås och grön sparris

Vegetarisk

Tryffelrisotto med riven parmesan

175kr

Take Away

Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
Måndag – fredag: 125 kr
Lördag – söndag: 165 kr