Dagens lunchmeny
Serveras måndag-fredag 11.30 – 14.00
Inkl. salladsbuffé, dryck, smör, bröd, kaffe & kaka.
145 kr
Helglunch
Serveras lördag-söndag 12.00-15.00
Inkl. sallad, bröd, smör, kaffe & kaka
175 kr
Vecka 19
Måndag
Fröbakad kummel med persiljekräm och blomkålsmos
Schnitzel med persiljesmör samt skysås och rostad potatis
Tisdag
Pocherad sej med ägg-och persiljesås samt kokt potatis
Pepparstekt fläsk serveras med löksås, lingon och kokt potatis
Onsdag
Tacobakad sej med vitlökskräm, tomatsalsa samt ris
Stekt kyckling med rostad paprikagräddsås och ugnsbakade rotfrukter
Torsdag
HELGLUNCH
Stekt havsöring serveras med skagenröra smaksatt med pepparrot, picklad fänkål och dillpotatis
Vår Biff Rydberg med senapskräm och bakad äggula
Rödbetsrisotto serveras med rostade pinjenötter och riven pecorino
Fredag
Panerad kummel med ramslökskräm samt picklad rödlök och potatismos
Baconlindad köttfärslimpa med timjangräddsås och krossad potatis
Veckans Special
Vegetarisk currygryta serveras med nudlar
_______________________
HELGLUNCH V.18
LÖRDAG & SÖNDAG
Ångad kummel serveras med vit sparris och brynt smörhollandaise samt gräslöksolja och kokt delikatesspotatis
eller
Ört- och vitlöksbakad fläskfilé med ramslöksbearnaise, bakade tomater och hasselbackspotatis
eller
Spenatpannkakor med fetaostsallad och grillad citron
175kr
Take Away
Beställs på 0511-31 00 00 och hämtas i vår receptionen på hotellet.
120 kr