Art Walk

En guidad konstrunda på Skara Konsthotell

Upplev Art Walk, en guidad tur som tar dig på en resa bakom varje konstverk. Låt dig inspireras och transporteras till en värld med några av Sveriges största konstnärer genom tiderna.

Tidsåtgång: ca 30 till 60 min | Pris: offert vid förfrågan.

Vi samarbetar med en lokal guide som är inriktad på Zorn, som aktivt tar med er på en fängslande berättelse kring Anders Zorns liv och artistiska resa.

Kontakta oss gärna i god tid så ser vi över tillgänglighet.

För att boka kontakta oss via telefon eller epost:

+46 0511 31 00 00
info.konst@julahotell.se

ERBJUDANDE
KONSTPAKET

Zornpaket

Art walk  |  Tre-rätters middag
Natt i superior rum

Vårt pris: 1510 kr/person
2420 kr för 2 personer

En unik konstsamling

Kliv in i svensk konsthistoria med några av de mest kända nationalikonerna genom tiderna. En samling av Carl Larssons klassiska familjemålningar i akvarell, Bruno Liljefors levande naturmålningar och Anders Zorn som inspirerat både rum och meny. En exklusiv samling av originalverk värda att uppleva på nära håll.

Boka boende

Njut av en natt i vår svit med vackra designmöbler eller varför inte vakna upp i ett Zorninspirerat Superiorrum? Vare sig du är på affärsresa eller bara vill unna dig lite vardagslyx, så har vi ett rum för dig.

Vår historia

Visionen om en plats där konst och människor möts förverkligades år 2007 när grundaren Lars Göran Blank öppnade konsthotellet. Drömmen att få dela sin passion och privata samling av originalverk lever vidare.