Restaurangansvarig

Skara Konsthotell

Skara Konsthotell är i en spännande expansionsfas och som en del av Jula koncernen, där vi drivs av nyfikenhet och utveckling. Vi söker dig som vill vara med på vår resa. På Jula Hotell arbetar vi tillsammans och vi är där gästen är. Nu söker vi Resturangansvarig till Skara Konsthotell. Vill du vara med och driva samt utveckla Skara Konsthotell?

Om oss

Skara Konsthotell är en hotell- och restaurangverksamhet med 98 hotellrum, konferenslokaler, restaurang med fokus på de lokala råvarorna och en unik konsthall med målningar av bland annat Anders Zorn och Carl Larsson. Härifrån driver vi också Jula Stadscamping (Skara) samt Julas Äventyrsgolf som ligger på området.

Om tjänsten

Som restaurangansvarig har du det övergripande ansvaret för restaurangen på Skara Konsthotell. Ditt fokus är att engagera, utveckla och motivera dina medarbetare så de får goda förutsättningar för att överträffa våra gästers förväntningar. Alla medarbetare på Skara Konsthotell förväntas ta ett stort ansvar i att förbättra arbetssätt och service för att utvecklas tillsammans, men ditt ansvar är också att leda serverings- och barpersonal.

Du kommer ansvara för ett team i serveringen på 5-10 medarbetare och du rapporterar till hotellchefen. Du jobbar i huvudsak i drift. Du kommer ingå i ledningsgruppen för hotellet tillsammans med övriga chefer och VD. Du har personal-, kvalitets-, och lönsamhetsansvar samt arbetar aktivt för en bra arbetsmiljö. Du arbetar både operativt och strategiskt.

Exempel på arbetsuppgifter:
– Ge service/servera i vår restaurangen
– Schemaläggning för serverings- och barpersonal
– Arbeta fram dryckesmenyer tillsammans med kökschefen
– Utveckla dryckeskoncept
– Inspirera och lära upp serverings- och barpersonal
– Göra beställningar och göra ekonomisk uppföljning

Det här är din bakgrund och dina erfarenheter:
Vi söker dig som har tidigare erfarenhet inom resturangbranchen och har lust att ta nästa steg. Du har en förmåga att leda genom andra och mår gott när du ser andra växa i sin roll. Du utmanar och utvecklar verksamheten på ett professionellt sätt. Du brinner för service och har stort intresse i både dryck och mat. Du behärskar svenska och engelska väl i tal och skrift. Tidigare dokumenterad erfarenhet från liknande positioner är meriterande.

Det här är du som person:
Vi söker dig som drivs av nyfikenhet och brinner för utveckling och service. Du är en naturlig, prestigelös ledare som med ett helhetsperspektiv skapar samarbete och en trygg feedbackkultur för att vi ska utvecklas tillsammans. Du är lösningsorienterad och planerar din tid med fokus på kort-, och långsiktiga mål. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

Bra att veta
Är det dig vi beskriver ovan? Vänta inte med din ansökan då vi kallar till intervju löpande. Anställningen är tillsvidareanställning på heltid med 6 månaders provanställning. Start enligt överenskommelse. Vi ser fram emot din ansökan. Sista ansökningsdag är 24 oktober 2021. Vid frågor om tjänsten, vänligen kontakta hotellchef Jessica Palm på epost: jessica.palm@julahotell.se Skara Konsthotell har kollektivavtal med HRF.

Hotellchef Jula
Stadtshotell Skara

Although this is well intentioned and the goal certainly is to reduce the quantity of these bothersome.

Hotellchef Jula Stadscamping

Although this is well intentioned and the goal certainly is to reduce the quantity of these bothersome.